Apple eller LG?

Alla har vi väll hört talas om Apples Iphone (om ni inte bott under en sten senaste året och käkat lav) men hur många har hört talas om LG's nya motsvarighet LG Dare?

LG's Dare har precis som Iphone touch screen, Mobila möjligheter (no shit?) HTML baserat internet, allt det där. DOCK är den smalare och mindre, men tydligen bättre!
Många personer klagar på att Iphone är för stor och klumpig, samt att dess mobila funktioner är lite si och så, medans Dare har fått bästa betyg när det gäller just detta. Allt med LG Dare ska tydligen vara snäppet vassare än Iphone, förutom webläsaren som tydligen är, ja dålig.
Sen har det kommigt många klagomål på att efter ett tag så blir touch screenen lite delay på samt kan hamna snett, men det är ju trots allt LG vi pratar om. Och Iphone har ju fått sig ryktet "3 days of pure fun", vilket menas att efter 3 dagar så ska den till reparatören och då är det roliga över.
Så summan av allt det är att egentligen är inte Iphone "All that" utan även LG kan, och den är tydligen runt 200-400 kr billigare! (mer nördpoäng för pengarna!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0